Arkitekturemne

Nyhed billede
Innovationslinjens elever har i 7.klasse arbejdet med emnet Arkitektur.
Målet var at få viden om arkitekturens grundformer, at bruge grundformerne til at bygge en by af naturmaterialer og at kunne præsentere sit hus for andre. Før slutresultatet et der arbejdet med innovationslinjens FIRE model, hvor der lægges stor vægt på forforståelse og innovation. Her tegnes f.eks. skitser, og idéer bruges eller forkastes. Herefter er reproduktionsfasen først begyndt, hvor materialer vælges og den endelige model fremstilles i et samarbejde med andre. På denne måde bygger innovationsfasen videre på grundtanken og pædagogikken fra den tidligere undervisning i billedkunst. Dette udvikler selvstændige mennesker, som kan tænke nye tanker og har mod til at navigere i en tid med mange indtryk og muligheder. Det kræver koncentration og vedholdenhed, og det klarede disse elever super flot.

01-05-2018 LTA

Forrige 10 Næste 10