Til alle på Uglegårdsskolen

Solrød Strand, 23.06.16

SOMMERFERIE

Så er det nu – det er nu at vi siger "god vind" til vores 9. klasses elever og det er nu at vi alle kan tage et velfortjent "pusterum" inden vi møder ind til et nyt skoleår og et nyt klassetrin.

Vi har sluttet året med et meget succesfuldt forældremøde om Digital adfærd. Det var meget engagerede forældre, der deltog og der var en meget konstruktiv og lærerig debat med vores foredragsholder fra Børns Vilkår.

De forældremøder, vi holder er for alle forældre og vi vil gerne opfordre til at i deltager og indgår i debatten med "kollegaer" (= andre forældre). De fleste af de forhold vi tager op er relevante for alle forældre og dialogen på tværs er givende og oplysende i forhold til hvordan vi kan møde nogle af de udfordringer og forventninger, der er til os som forældre og elever.

Vi har også hørt omkring den kommende læringsplatform "MeBook", som blandt andet skal facilitere en bedre dialog og større transparens mellem elev & underviser og skole & hjem. Et spændende projekt, som er en del af ambitionen omkring Folkeskolereformen. MeeBook tages i brug til næste år. Det bliver at betragte som et læringsår frem mod 2018.

Vi vil bruge vores sommerferie på at finpudse vores principper om forældreansvar og trafik. Når vi vender tilbage efter ferien, så er det med fokus på trafik, digital adfærd og budget for det kommende skoleår.

Alt tyder på at det bliver en udfordring at få budgettet for kommunen til at gå op. Det vil få en betydning for os og det vil vi naturligvis lægge en masse kræfter i at kunne byde ind omkring.

Spændende og MEGET vedkommende opgaver – både for elever, forældre og ansatte.

Vi er i gang med at opdatere sektionen om Skolebestyrelsen på Uglegårdsskolens hjemmeside, men du kan altid finde alle skolebestyrelsens dagsordener, referater, principper, "nyt fra Skolebestyrelsen", skolebestyrelsesmedlemmer mm. på skolens hjemmeside under punktet "Bestyrelsen".

Har du nogle spørgsmål eller kommentarer er du naturligvis meget velkommen til at kontakte os.

Med ønsket om en rigtig god og velfortjent sommerferie. Og HELD OG LYKKE til alle 9. klasses elever, som starter et nyt kapitel nu.

På skolebestyrelsens vegne

Lotte Højbo Liebst