Stevnstur

Nyhed billede
I begyndelsen af 9. klasse startede 9.ak arbejdet med at spare penge op til en klassetur. Målet var udlandet, men pengene rakte ikke til det, selvom eleverne har arbejdet hårdt og målrettet med at tjene penge til turen i fritiden. Det blev i stedet til en tredagstur til Stevns Camping.

Onsdag startede vi dagen med at spise morgenmad hos Pia Lindenhoff, der har været støtte i klassen. Derefter gik vi ned til Stevns Camping. Der blev på turen undervist i matematik, fysik og dansk. Desuden var de fleste ude at ride tur om torsdagen - Rimelig sejt, når man tænker på, at de fleste af de unge mennesker aldrig har redet før (på nær på vores tur med linjen i uge 16). Flere prøvede også at ride i både trav og galop.

Om aftenen blev der bl.a. spillet rundbold og planlagt andre ting i fællesskab.

Fredag morgen ville 5 elever på morgenridetur. Kl. 6.05 sad vi på hestene og red en lang tur. Vi nåede lige tilbage til at vække de andre os spise morgenmad kl. ca. 7.30.

Fredag morgen skulle der gøres rent og ryddes op, og alle var med og bidrog.

En fantastisk afslutning på nogle skønne år i 9.ak :)

LUFTFOTO