God sommer til alle

Nyhed billede

Kære elever og forældre på Uglegårdsskolen

Tak for et på alle måder anderledes skoleår. Vi har sagt goddag til folkeskolereformen og til et valg, som jo allerede medfører ændringer i loven. Næste skoleår er lektiehjælp og faglig fordybelse ikke længere valgfrit, der er derfor mødepligt til alle lektioner. Kravet om et bestemt antal LFF lektioner på årgangene bortfaldt også ved udskrivningen af valget.

Vi ser frem mod et skoleår 15/16 præget af opstarten på arbejdet med målstyret undervisning, og vi får inden nytår et nyt IT system, en læringsplatform, som opkvalificerer arbejdet med bl.a. målstyring og elevplaner.

Vi har i år sagt farvel til skolelederen på Uglegårdsskolen gennem 24 år, Finn Løbner-Olesen, og vi har i denne uge også sagt farvel til direktør Rita Pedersen. Der bliver efter planen ansat en ny direktør for området pr. 1/11.

7.april sagde vi goddag til kommende 0.årgang, i går aftes sagde vi farvel til 9.årgang, så hele kabalen for næste skoleår er lagt. Vi får næste skoleår endvidere en ny specialklasse på skolen - 3.j.
I næste uge ruller vi skoleår i intrasystemet, det betyder, at klassernes nye skemaer også findes på intra fra midten af næste uge.

På vegne af Uglegårdsskolens personale ønsker jeg Jer og hele Jeres familie en rigtig god sommer. Vi glæder os til at se jer igen mandag d. 10/8.

God ferie

Jonas Rasmussen
    Tina Jensen den 26-06-2015
    Vi ønsker vores X og 9. klasser et stort tillykke med dimissionen, samt alt mulig held og lykke fremover.
    Lene Skov Frost den 26-06-2015
    Se venligst vedlagte sommerhilsen fra skolebestyrelsen.
    Rigtig god sommer.
    Kontoret.
    Dorte Zangenberg den 25-06-2015
    Skolens kontor har åbent man-ons uge 27.
    Fra kl. 9-12.

LUFTFOTO