Energi og bæredygtighed på Solrød Biogas A/S

Nyhed billede
De to innovationsklasser på 9. årgang arbejder i naturfag med energi og bæredygtighed. Her ses nogle af eleverne i modtagehallen på Solrød Biogas A/S, hvor anlægget modtager tang, gylle og rester fra bioteknologivirksomhederne CP Kelco og Chr. Hansen. Disse affaldsprodukter har en egen lugt, som var tydelig for flere elever!
Eleverne fik en grundig gennemgang af anlægget historie. De har lært, hvordan affald og restprodukter bliver omdannet til bæredygtig biogas. Biogassen bruger man til at skabe bæredygtig el og varme i Solrød.
    Steen Meinert Jensen den 07-12-2016
    Nyt i fotoalbummet
    Klik på ikonet herunder for at se en billedserie med titlen:
    5.M på Vikingeskibsmuseet 7dec16
    Dorte Zangenberg den 06-12-2016
    Mandag d. 12.12 påbegyndes arbejdet omkring vores nye område og faciliteter ved klubben. Vi håber på tålmodighed og forståelse ved arbejdet.
    Flemming Sørensen den 21-11-2016
    Så sker det endelig!!!
    Lige om lidt går vi igang med etablering af udearealet ved KlubUglen og det kommer til at indeholde kombineret beachvolley/fodbold/håndboldbane og en super forhindringsbane, hvor der lige kan afsluttes med hop på et par nedgravede trampoliner... Det bliver lækkert :-)
    - Området kan selvfølgelig benyttes af alle udenfor KlubUglens åbningstid.

LUFTFOTO