Team Rynkeby Skoleløbet 2017

Fredag den 7. april 2017 (Fredag inden påskeferien) deltager vi i ’Team Rynkeby Skoleløbet’.

Nyhed billede
Løbet, der organiseres af Team Rynkeby Fonden, er Nordens største velgørenhedsløb for skoleelever og afvikles fredagen før påskeferien på hundredvis af skoler i Danmark, Sverige, Norge og Finland.

Formålet med Team Rynkeby Skoleløbet er at motivere eleverne til at dyrke motion samtidig med, at de bliver en del af et nordisk fællesskab, der på tværs af klasser, skoler og lande er med til at gøre en aktiv indsats for at samle penge ind til børn med kritisk sygdom.

I Danmark samler alle de deltagende skoler ind til Børnelungefonden, der blandt andet skal være med til at finansiere livsvigtig forskning i kritiske lungesygdomme hos børn.

Mulighed for at indgå mikrosponsorater

Inden løbet har eleverne mulighed for at indgå mikrosponsorater med familie, venner og lokale erhvervsdrivende, der opfordres til at give et beskedent beløb per omgang eller kilometer, den enkelte elev løber i forbindelse med Team Rynkeby Skoleløbet.

Vi løber i 60 minutter, og hver runde er 1000 meter lang.

Sådan håndteres sponsoraterne

Mikrosponsoraterne noteres på den udleverede sponsorseddel, og efter løbet regner eleven selv sammen, hvor meget de enkelte sponsorer skal bidrage med til indsamlingen, og søger for at informere sponsorerne om beløbets størrelse.

Pengene indbetales elektronisk på www.team-rynkeby.dk/støt. Husk at oplyse skolens korrekte navn til sponsorerne, så pengene bliver indbetalt det rigtige sted. Vær opmærksom på, at det er muligt at få skattefradrag for det indbetalte beløb, hvis sponsorerne oplyser CPR-nummer eller CVR-nummer ved indbetalingen. Det er ikke muligt at udstede fakturaer.

Pengene skal være indbetalt senest den 28. april 2017, hvorefter klasselæreren udleverer et diplom og et støttearmbånd fra Børnelungefonden.

Vigtigt!
Det er vigtigt at understrege, at Team Rynkeby Skoleløbet ikke er en konkurrence om, hvilken elev eller hvilken klasse, der kan samle flest penge ind – alle bidrag tæller! Og ved deres blotte tilstedeværelse i løbet er eleverne med til at skabe uvurderlig opmærksomhed om børnelungesagen!

Rynkeby Foods A/S dækker alle Team Rynkeby Fondens udgifter i forbindelse med Team Rynkeby Skoleløbet, og derfor går alle sponsorbidrag ubeskåret til Børnelungefonden.

Husk idrætstøj

Alle elever skal huske løbetøj og udendørs løbesko. Husk også en drikkedunk og en god madpakke. Rynkeby giver en frugtdrik til alle deltagere.

Jonas Rasmussen
    Louise Tandrup Andersen den 21-03-2017
    Se bilag vedr. Rynkeby Skoleløb 2017 under fanen "information" og herunder "Rynkeby Skoleløb 2017".

LUFTFOTO