God sommer til alle

Nyhed billede

Kære elever og forældre på Uglegårdsskolen

Tak for et på alle måder anderledes skoleår. Vi har sagt goddag til folkeskolereformen og til et valg, som jo allerede medfører ændringer i loven. Næste skoleår er lektiehjælp og faglig fordybelse ikke længere valgfrit, der er derfor mødepligt til alle lektioner. Kravet om et bestemt antal LFF lektioner på årgangene bortfaldt også ved udskrivningen af valget.

Vi ser frem mod et skoleår 15/16 præget af opstarten på arbejdet med målstyret undervisning, og vi får inden nytår et nyt IT system, en læringsplatform, som opkvalificerer arbejdet med bl.a. målstyring og elevplaner.

Vi har i år sagt farvel til skolelederen på Uglegårdsskolen gennem 24 år, Finn Løbner-Olesen, og vi har i denne uge også sagt farvel til direktør Rita Pedersen. Der bliver efter planen ansat en ny direktør for området pr. 1/11.

7.april sagde vi goddag til kommende 0.årgang, i går aftes sagde vi farvel til 9.årgang, så hele kabalen for næste skoleår er lagt. Vi får næste skoleår endvidere en ny specialklasse på skolen - 3.j.
I næste uge ruller vi skoleår i intrasystemet, det betyder, at klassernes nye skemaer også findes på intra fra midten af næste uge.

På vegne af Uglegårdsskolens personale ønsker jeg Jer og hele Jeres familie en rigtig god sommer. Vi glæder os til at se jer igen mandag d. 10/8.

God ferie

Jonas Rasmussen
    Flemming Sørensen den 29-07-2015
    Så sker det... I morgen torsdag d. 30. juli, udspringer alle klubaktiviteter fra vores egne basislokaler yes
    Der er stadig håndværkere i bygningen og der skal stadig samles møbler og indrettes, men KlubUglen er fra i morgen kl. 09.30 "herre i eget hus", så hjertelig velkommen til alle medlemmer, forældre (der måske også har lyst til at give et nap med, når IKEA-vognen lander mellem kl. 09.00 -13.00), søskende, personaler og andet godtfolk og I kan godt glæde jer, det har været hele ventetiden værd, det er blevet så godt smiley

Fortsat god ferie
    Flemming
    Lene Skov Frost den 26-06-2015
    Se venligst vedlagte sommerhilsen fra skolebestyrelsen.
    Rigtig god sommer.
    Kontoret.