Samarbejdsøvelser i USU

Nyhed billede
3.e laver samarbejdsøvelser i USU - hvem kan lave det højeste tårn af spaghetti og skumfiduser🤔😊
    Flemming Sørensen den 15-01-2019
    Hej elever og forældre på 3. årgang, og tilsvarende elever i J og X.
    Så varer det ikke længe, før SFO-livet slutter for elever på 3. årgang og et nyt tilbud folder sig ud i KlubUglen.
    I den forbindelse holder vi informationsmøde for forældre onsdag d. 27. februar og informationsmøde for elever torsdag d. 28. februar, hvilket I kan læse nærmere om i vedhæftede.
    Belært af erfaringerne fra tidligere år, skal jeg allerede nu gøre opmærksom på, at der ikke er tilbud om, eller mulighed for morgenåbning, når eleverne forlader SFO'en d. 31. marts 2019.

:-) Flemming
    Flemming Sørensen den 14-01-2019
    Så er der info til deltagerne (og deres) forældre, om ét af årets absolutte højdepunkter, nemlig ski-kolonien også kaldet "Tour de Idre 2019"
    Minder også lige om ski-forældremøde onsdag d. 23. januar kl. 17.30 i KlubUglen.

2051116